Energibehandling för kropp och själ

Vill du stärka din naturliga energi och motståndskraft? Reiki är en mjuk avslappningsmetod som lindrar smärta, stress, och oro. Det är även en hjälp till bearbetning av känslomässiga trauman. Metoden har uråldriga rötter i det buddhistiska Japan men passar alla oavsett livssyn. Behandlingen stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en behandling - din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig.  Behandling tar ca 1h. Inledningsvis berättar du om det är något särskilt som du vill bli hjälpt med eller funderar över. Terapeuten placerar sina händer på eller strax ovanför kroppen, exempelvis på huvudet, axlar och fötter. Energin upplevs ofta som en värme från terapeutens händer. All beröring sker med kläderna på kroppen. Behandlingen avslutas med en vägledning om ditt nästa steg i livet, om du vill det. Vanliga frågor.

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen i huset, med egen ingång.

  • Observera att Reiki aldrig ersätter sjukvård, är du sjuk konsultera en läkare.
  • Angela är medlem i Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Reiki är friskvårdberättigat, använd gärna ditt friskvårdsbidrag!
  • Ansluten till ActiWay och ePassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.
  • Studenter har 20 procent rabatt på Reikibehandlingar. Har du svårigheter att betala fullt pris av annat skäl, kan du ansöka om reducerat pris.

Varför välja GBG Reiki?
Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som beteendevetare och reikiterapeut. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har tidigare sökt hjälp inom konventionell vård, utan att bli hjälpta hela vägen. Angelas extra känslighet för energier gör att hon kan identifiera grundorsaken till ett hälsoproblem och ge vägledning framåt.