Energibehandling för kropp och själ

Vill du stärka din naturliga energi och motståndskraft? Reiki är en mjuk avslappningsmetod som lindrar smärta, stress, och oro. Det är även en hjälp till bearbetning av känslomässiga trauman. Metoden har uråldriga rötter i det buddhistiska Japan men passar alla oavsett livssyn. Behandlingen stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Många säger att de känner sig som pånyttfödda efter en behandling - din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig.  Själva behandlingen tar ca 40 min, men avsätt 60 min inkl samtal. Inledningsvis berättar du om det är något särskilt som du vill bli hjälpt med eller funderar över. Terapeuten placerar sina händer på eller strax ovanför kroppen, exempelvis på huvudet, axlar och fötter. Energin upplevs ofta som en värme från terapeutens händer. All beröring sker med kläderna på kroppen. Behandlingen avslutas med en vägledning om ditt nästa steg i livet, om du vill det. Vanliga frågor.

Pris och mottagning

På grund av få bokningsbara tider kvar dagtid så finns också möjlighet till bokning kvällar och helger, mot ett kostnadstillägg.


PRIS
590 SEK/efter kl 16 och helg 790 SEK.

Välkommen till studion i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna - en plats för inre balans och yttre kraft! Belägen i bottenvåningen av huset, med egen ingång.

 
  • Observera att Reiki aldrig ersätter sjukvård, är du sjuk konsultera en läkare.
  • Angela är medlem i Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Reiki är friskvårdberättigat, använd gärna ditt friskvårdsbidrag!
  • Ansluten till ActiWay och ePassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.
  • Angela tar emot några pro pro bono fall per år. Har du svårigheter att betala fullt pris kan du ansöka om reducerat pris.