Energibehandling för kropp och själ

Vill du stärka din naturliga livsenergi och motståndskraft? Reiki balanserar din chakran och lindrar stress, trötthet, smärta och oro. Det är är en uråldrig metod med rötter i Japan som stärker kroppens självläkande förmåga genom avslappning. Efter behandling känner man sig vanligtvis fullkomligt avslappnad och mer harmonisk. Många säger att de känner sig som pånyttfödda - din kropp, själ och sinne når balans på ett sätt som är exakt rätt för dig.  Behandling tar ca 1h. Inledningsvis berättar du om det är något särskilt som du vill bli hjälpt med eller funderar över. Terapeuten placerar sin händer på eller strax ovanför kroppen, exempelvis på huvudet, axlar, knän och fötter. Energin upplevs ofta som en värme från terapeutens händer. All beröring sker med kläderna på kroppen. Behandlingen avslutas med en vägledning om ditt nästa steg i livet, om du vill det. 

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen i Angelas hus, med egen ingång.

  • Angela är medlem i Förenade Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Reiki är friskvårdberättigat, använd gärna ditt friskvårdsbidrag!
  • Ansluten till ActiWay och ePassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.
  • Se även paketerbjudande Reiki + Konsultation Energihälsa och stresshantering

Varför välja GBG Reiki?
Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som beteendevetare, reikiterapeut/healer och empat. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en mycket uppskattad terapeut.