Kurser på distans och halvdistans

Vill du lära dig att hela med dina händer med en uråldrig energihealing teknik? Att utbilda sig inom Reiki innebär att bli en del av en tradition med tusenåriga rötter.  Den klassiska, japanska, Usui Reikin lärs ut i tre steg. Varje steg är komplett i sig själv och beroende på vad du söker kan det vara fullt tillräckligt med steg 1. Hos GBG Reiki ingår Kundalini Reiki som en bonus i steg två och kristusenergin i steg 3. Dessa kurser kan även läsas separat för dig som redan har Reiki steg 2.

Efter det första steget som är ingången till Reiki (shoden på japanska), kan du ge healing till dig själv och andra personer. Du lär dig Reikins grundläggande tekniker och får tillgång till Reikins kraftsymbol. Efter det andra steget, fortsättningen/okuden, kan du ge Reiki på distans och får tillgång till de två andra Reiki symbolerna, distanssymbolen och harmonisymbolen. Du lär dig hur energin trancenderar tid och rum och kan läka det förflutna och transformera framtiden. Efter det tredje steget, lärare/shinpiden, har du även tillgång till mastersymbolen och blir Reiki Master. Det innebär att du kan lära ut Reiki till andra. Vi fördjupar oss i hur du blir mästare i ditt eget liv och förmedla urkunden vidare. Varje steg är komplett i sig självt. Du behöver inte ha gått steg 1 hos GBG Reiki för att studera steg 2 eller 3. Tillsammans ger de tre stegen en gedigen bas för dig som vill arbeta med energihealing och/eller söker andligt växande.  

Kundalini Reiki
Kundalinienergin är medvetandets och upplysningens energi. Kundalini Reiki är en frekvens av Reiki som kanaliserats och spridits av dansken Ole Gabrielsen. Det är underbar kristallklar energi som vidgar nadin (kroppens huvudsakliga energimeridian) och chakrana och därigenom ökar vår förmåga att ladda energi från moder jord. Denna frekvens ökar vår medvetenhet om olika energifrekvenser och hur energierna arbetar. Samtidigt finställer den ditt chakrasystem ytterligare som ett redskap för Reiki. För att initieras i Kundalini Reiki behöver du först ha gått Reiki Steg 2, vilket innebär att du är förberedd genom tidigare initieringar. Din kundalinilåga är redan tänd till en grad och initieringen i kundalini reiki stimulerar energin att manifestera sig ytterligare, med allt vad det innebär för ditt andliga växande. Läs mer och maila för mer information.

Varför välja GBG Reiki?

- Personligt och kvalitativt
GBG Reiki erbjuder en utbildning som kombinerar personligt möte med egenstudier. Det ingår ett individuellt kurstillfälle och initiering  med din lärare. Där efter genomför du även vissa övningar hemma. Om du vill studera helt på distans så sker initiering och alla samtal online istället. Eftersom du studerar individuellt så har läraren odelad uppmärksamhet på dig och möjlighet till fördjupning finns inom de frågor som du bär på.  En utbildning för dig som söker kvalité och det personliga mötet. 

- Fokus på din egen andliga resa
I GBG Reiki har vi utgångspunkten att Reiki/energiarbete är något som sker i ett andligt gränsland mellan källan och individen själv. En viss Reiki-inriktning/frekvens är därför inte i sig mer eller mindre potent eller har så kallat högre eller lägre kvalité. De energier vi tar utgångspunkt i är ursprunglig Usui Reiki, Kundalini Reiki (komplement i steg 2) och Kristusenergin (komplement i steg 3). Eleven uppmuntras även att utforska sina egna, spontanta, kopplingar till andra helande frekvenser.

- Fördjupning/extra innehåll
Kursinnehållet är utformat för att ge dig en omfattande förståelse för energimedicinens utgångspunkter och möjligheter. I kursmaterialet ingår, utöver Reikiförbundets rekommendationer (läs här), följande EXTRA INNEHÅLL:


Steg 1:
- Hur Reiki fungerar ur ett vetenskaplig perspektiv på energi.
- Hur Reiki förhåller sig till andra healingformer.
- Teori om chakrasystemet.
- Teori om människans subtila kroppar.


Steg 2:
- Universums polariserande princip yin och yang/lagen om motsatser.
- Attraktionslagen och affirmationer.
- Kundalinienergin och initiering i Ole Gabrielsens kompletta system för Kundalini Reiki. 


Steg 3:
- Frigör energisträngar på avancerad nivå med ärkeängeln Mikael.
- Bli en mästare i ditt eget liv och trancendera lagen om motsatser genom skuggarbete/ "shadow work".
- Utveckla dina andliga förmågor med pannchakrat (tredje ögat).
- Verktyg för att hålla klientsamtal och egna kurser.
- Initiering i Kristusenergin.


Välkommen att maila eller ringa för komplett produktblad och prisuppgift. Om du har gått Reiki-kurser tidigare och vill repetera/förkovra dig ytterligare så utgår rabatt mot uppvisande av diplom. 

Det krävs inga förkunskaper för Reiki I, men du ska:
...ha provat en Reikibehandling innan.
...vara redo för personlig utveckling.
...vara i psykisk balans.
...ha förståelse för den helande processen och utrensningseffekter som kan förekomma när energierna integreras.

Förvänta dig att:
- öppna dig för förmågan att ge helande energi till dig själv och andra.
- genomgå personlig transformation och andligt växande.
- höja din energifrekvens på väg mot dess fulla potential.
- hela ditt inre jag och öka din naturliga läkningsförmåga på alla plan; psykiskt, fysiskt, emotionellt, socialt och andligt.
- utveckla din intuition/kontakt med ditt högre jag.

Innan bokningen slutligt bekräftas har Angela ett förberedande telefonsamtal med elever som inte är tidigare kunder.

Diplom och kursmaterial ingår. Kursmaterialet är rikt illustrerat och pedagogiskt upplagt. För dig som har läst till steg 3 och har ambitionen att ha egen mottagning eller egna kurser finns möjlighet att bli licencierad användare av kursmaterialet och få en komplett diplomering som Reikiterapeut. 

Välkommen till en underbar värld i ljuset av Reiki healing!

En gåva...

Har du redan steg 1 i Reiki? Varsågod, skriv gärna ut handpositionsplanschen.

Handpositioner i Reiki
Handpositioner i Reiki