Distans och halvdistans

Vill du lära dig att ge läkande energi med en uråldrig teknik som har rötter i Japan? Att utbilda sig i Reiki innebär att bli en del av en tradition med tusenåriga rötter.  Den klassiska och ursprungliga Reikin lärs ut i tre steg. Beroende på vad du söker kan det vara tillräckligt med steg 1. GBG Reiki lär ut klassisk Usui Reiki i alla steg. I steg 2 ingår Kundalini Reiki. Kundalini Reiki kan även genomgås separat för dig som redan har Reiki steg 2. 
 

Efter det första steget som är ingången till Reiki (shoden på japanska), kan du ge Reiki till dig själv och andra personer. Du lär dig Reikins grundläggande tekniker och får tillgång till Reikins kraftsymbol. Efter det andra steget, fortsättningen/okuden, kan du ge Reiki på distans och får tillgång till de två andra Reiki symbolerna, distanssymbolen och harmonisymbolen. Du lär dig hur energin fungerar oberoende av tid och rum och kan läka det förflutna och transformera framtiden. Efter det tredje steget, lärare/shinpiden, har du även tillgång till mastersymbolen och blir Reiki Master. Det innebär att du kan lära ut Reiki till andra. Du får en fördjupning i hur du blir mästare i ditt eget liv och kan förmedla urkunden vidare. Du behöver inte ha gått steg 1 hos GBG Reiki för att studera steg 2 eller 3. Tillsammans ger de tre stegen en gedigen bas för dig som vill arbeta med energihealing. För dig som har läst till steg 3 och har ambitionen att ha egen mottagning och kursverksamhet så finns möjlighet att licensiera kursmaterialet och få en komplett diplomering som Reikiterapeut. 

Distans- och halvdistansstudier passar för dig som tycker om egenstudier mellan träffarna och har möjlighet att hitta övningsklienter i ditt nätverk. Klicka på bilden för att förstora informationen om utbildningens värdegrund.


Har du en önskan att bli Reikiterapeut?
För att kunna utöva Reiki behöver du bara gå steg 1. Alla med intentionen att förmedla läkande energi kan lära sig grunderna. Många utbildar sig enbart för personlig utveckling eller för att kunna ge Reiki till sig själv och nära och kära. Eftersom utövaren är en kanal för energin så kan styrkan i en behandling variera beroende på utövarens egen öppenhet. En Reikiterapeut som arbetar professionellt med Reiki behöver därför vara beredd att kontinuerligt arbeta med sin egen utveckling. För att bli Reikiterapeut behövs även utbildning i klientsamtal. Om du redan har studerat Reiki tidigare kan du validera dina kunskaper och gå en förkortad studiegång. Kursinnehållet följer Reikiförbundets rekommendationer men innehåller även ytterligare fördjupningar i energimedicin som inte ingår i standard kurserna. Diplom ingår även efter varje enskilt steg. För en fullständig diplomering till Reikiterapeut genomförs ett prov som innehåller både teori och praktiska övningar.  Klicka för att förstora bilden och se utbildningsgången.Pris
Maila för att erhålla komplett produktblad med prisuppgifter. 

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper för Reiki steg I, men du ska ha provat en Reikibehandling innan och vara redo för personlig utveckling. 

Du kan förvänta dig andligt växande genom att:
- öppna dig för förmågan att ge läkande energi till dig själv och andra.
- öka graden av kontakt med ditt genuina, tidlösa själv.
- höja din energifrekvens och öka din egen naturliga läkningsförmåga.
- utveckla dina intuition och andra spirituella förmågor.

Du kanske även vill läsa Varför finns det olika slags Reiki och Vanliga frågor om Reiki.

Innan bokningen slutligt bekräftas har Angela ett förberedande telefonsamtal med elever som inte är tidigare kunder. Diplom och kursmaterial i pdf ingår. Kursmaterialet är rikt illustrerat och pedagogiskt upplagt. Fysiska kurser genomförs i healing studion samt en separat kurslokal på tomten som också fungerar som gäststuga för långväga elever. Se bildgalleriet.

Välkommen till en underbar värld i ljuset av Reiki!

En gåva...

Har du redan steg 1 i Reiki? Varsågod, skriv gärna ut handpositionsplanschen.

Handpositioner i Reiki
Handpositioner i Reiki