Konsultation med Omtanke

Distans/kursbrev: Inre lugn i stället för oro och rädsla


Vill du lära dig att hantera dina och andras reaktioner i situationer som skapar rädsla? I utmanande situationer, så som med coronavirusets framfart, ställs ofta saker på sin spets. Tidigare orosmoment kan få ökad styrka och nya orosmoln tillkommer. Krisreaktioner kan frammana både det bästa och det sämsta i människan, men den goda nyheten är att det också är då vi har som störst möjlighet att skapa förändring i vårt liv. Vi kan titta på oss själva i ett nytt ljus och värdera vad som verkligen är viktigt i livet. Vi kontrollerar inte allt, vi äger inte livet. Det vi däremot kan kontrollera är våra reaktioner. Förmår vi befinna oss i stormens öga med ett inre lugn så kan vi också agera rationellt och rikta vår handlingskraft till de områden där de gör störst nytta. I väntan på Coronavaccinet - vill du vaccinera dig själv med ett inre lugn? Checklistan nedan kan du börja använda redan nu! Skriv ut och sätt upp som en daglig påminnelse. Kursen utvecklar de 8 checkpointsen i 3 kursbrev med olika övningar. Läs i din egen takt. Personlig feedback på en inlämningsuppgift ingår.

Energihälsa och stresshantering

Är du redo att ta tag i din energihälsa? Lära dig att hushålla med din energi och till och med skapa ett överflöd av den? Under denna konsultation hittar vi de pusselbitar som saknas för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Du kommer att få nya insikter om var dina energidränage finns och hur du rustar dig inför olika situationer. Konsultationen tar 1,5 h och innebär ett samtal om din livssituation. Du får med dig enkla verktyg - life hacks - som är anpassade för dig för att hantera stress i vardagen och fylla på energi. En uppföljning per telefon ingår, med stöttning och möjlighet att ventilera ytterligare funderingar. Stresshantering klassas som avdragsgill friskvård för arbetsgivare. Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdbidrag kan du använda det. 

Vägledning inför beslut

Står du inför ett viktigt beslut eller vägskäl i livet? Eller har du sökt hjälp inom traditionell vård men ännu inte hittat vad du söker? Denna rådgivning är för dig som vill få en djupare förståelse för dig själv. Söker du ett tryggt bollblank som hjälper dig att plocka fram dina egna svar och lita på din egen intuition? Rådgivningen består av coachande frågor och feedback på de medvetna och omedvetna känslor som du förmedlar. Passar dig som vill få vägledning kring dina handlingsalternativ, sortera i känslorna och/eller få en djupare förståelse för dig själv.  

Hoppa av ekorrhjulet - Finn din Ikigai

Att hoppa av "ekorrhjulet" och sluta stressa kan betyda väldigt många olika saker, både på det yttre och inre planet.  Vad skulle det betyda för dig? Ikigai brukar kallas den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta din optimala jobbsysselsättning, men kan även innebära ett annat slags livspussel. Under en timmes coachande samtal lär du dig mer om Ikigai och hur du hittar din. 

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som beteendevetare, reikiterapeut/healer och empat. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en mycket uppskattad terapeut, rådgivare och lärare. Med varsam hand lotsas du igenom eventuella inre blockeringar och lär dig att lyssna på din inre röst.

Priser

Friskvårdsberättigade:
Inre lugn 
450 SEK (3 kursbrev + skriftlig personlig feedback på inlämningsuppgift)
Energihälsa och stresshantering
990 SEK (1,5h + uppföljning per telefon). 
Reikibehandling 
590 SEK (1h)
Paketerbjudande 20% rabatt Reikibehandling + Energihälsa och stresshantering
1250 SEK, (2,5h + uppföljning per telefon). Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Finn din Ikigai - hälsorådgivning
590 SEK (1h)

Ej friskvårdsberättigad:
Övrig konsultation
Vägledning inför beslut, 500 SEK/h

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen i Angelas hus, med egen ingång.

  • Angela är medlem i Förenade Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?