Konsultation med omtanke

I Reikibehandlingarna ingår en samtalsstund, men för att få fler verktyg att hantera tankar och känslor med så finns möjlighet till separat konsultation. Samtal med inriktning mot stresshantering erbjuds även för klienter som inte deltar i Reikibehandling. Se exempel nedan. För dig som önskar konsultation i kombination med egenstudier så erbjuds distanskursen Energibalans.

Friskvård: Energibalans och stresshantering

Tänk att få komma hem från en arbetsdag utan att vara helt slutkörd, att kunna hushålla med sin energi och till och med skapa ett överflöd av den! Konsultationen är ett koncentrat och best of av onlinekursen Energibalans, som identifierar vad som saknas hos klienten för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland, men när stressen tilltar i en negativ spiral kan det behövas hjälp för att bryta. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Konsultationen tar 1,5h och ger ett batteri av verktyg för stresshantering och energipåfyllnad. En uppföljning per telefon ingår, med möjlighet att ventilera ytterligare funderingar. 

Friskvård: Må bra med Ikigai

Sverige brukar kallas för världens mest sekulariserade land, samtidigt som svenskar i högre utsträckning än i andra länder uttrycker en tro på en livskraft eller högre makt. Det finns för många ett andligt tomrum och ett behov av att hitta en andlighet i vardagen i form av "livsmening". En viktig nyckel för de allra flesta är att sakta ner "ekorrhjulet" och sluta stressa, både på det yttre och inre planet.  Japanerna är tillsammans med svenskarna världens mest sekulariserade land och här finns ett fenomen som kallas för "Ikigai" - den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta flow, glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta sin optimala jobbsysselsättning, förändra livspusslet och/eller utveckla den andliga kontakten. Under en timmes coachande samtal är fokus på Ikigai/livsmening och hur intentionen gör verklighet av drömmar.

Spirituell inspiration

Inför beslut och vägskäl i livet kan det vara skönt att inte bara väga rationella argument, utan även titta på de omedvetna aspekter som påverkar våra känslor och beteenden. Tarotkort är en uppsättning symboliska bilder som sedan flera hundra år använts för att skapa en "karta över terrängen" i människans liv. Korten är synkroniserade med frågeställarens energi och ger en indikation på vilka omedvetna aspekter som påverkar vad personen kommer att attrahera. Korten är portaler till en andlig och omedveten kunskap, som annars är dolt för vårt vardagliga medvetande. Tarot är inte spådom - varje situation har flera potentiella tänkbara utfall och det är alltid frågeställaren som väljer. Vänligen ring eller maila för mer information om tarotkonsultationer.

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en uppskattad rådgivare och lärare. Söker du annan typ av konsultation än ovan nämnda, vänligen hör av dig. Du är välkommen!

Priser

FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD KONSULTATION 
Energihälsa och stresshantering 
990 SEK (1,5h + uppföljning 30 min). 
Må bra med Ikigai 
590 SEK (1h)
Distanskurs Energibalans 
2490 SEK (12 kursbrev + 1h konsultation)

EJ FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD
Spirituell inspiration
470 SEK 

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen av huset, med egen ingång. Alla konsultation kan även ges på distans via Zoom, Teams eller telefon.

  • Angela är medlem i Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?