Konsultation med omtanke

Spirituell inspiration med tarot

Står du inför ett beslut eller vägskäl i livet? Låt dig inspireras av tarotkorten, en uppsättning symboliska bilder som sedan flera hundra år använts för att skapa en "karta över terrängen" i människans liv. De 78 korten innehåller arketyper från människans kollektiva omedvetna och olika kombinationer av världsaltets 4 element; vatten, eld, jord och luft. Tarotläggaren bibringar ett 5:e, andligt element till läsningen och kan på så vis uttyda den berättelse som korten visar. Korten är synkroniserade med din energi och ger en indikation på vad du kan komma att attrahera i ditt liv utifrån den position du befinner dig på. De är portaler till en andlig och omedveten kunskap, som annars är dolt för vårt vardagliga medvetande. Tarot är inte spådom - varje situation har flera potentiella tänkbara utfall och det är alltid du som väljer. Denna rådgivning är för dig som vill få en djupare förståelse för var du befinner dig på din utvecklingsresa. Du får vägledning kring dina handlingsalternativ och hinder i din väg, samt djupare förståelse för varför du attraherar/drar till dig vissa människor och situationer i ditt liv. Läs mer om hur en tarotkonsultation går till på distans respektive i studion. 

Friskvård: Energihälsa och stresshantering

Är du redo att ta tag i din energihälsa? Lära dig att hushålla med din energi och till och med skapa ett överflöd av den? Under denna konsultation hittar vi de pusselbitar som saknas för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Du kommer att få nya insikter om var dina energidränage finns och hur du rustar dig inför olika situationer. Konsultationen tar 1,5 h och innebär ett samtal om din livssituation. Du får med dig enkla verktyg - life hacks - som är anpassade för dig för att hantera stress i vardagen och fylla på energi. En uppföljning per telefon ingår, med stöttning och möjlighet att ventilera ytterligare funderingar. 

Friskvård: Hitta mening och flow med Ikigai

Att sakta ner "ekorrhjulet" och sluta stressa kan betyda väldigt många olika saker, både på det yttre och inre planet.  Vad skulle det betyda för dig? Ikigai brukar kallas för den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta din optimala jobbsysselsättning, men kan även innebära ett annat slags livspussel. Under en timmes coachande samtal hittar du din väg till Ikigai och hur din intention gör verklighet av dina drömmar.

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som beteendevetare, reiki healer/reikiterapeut och medial empat. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en mycket uppskattad rådgivare och lärare. Med stor omtänksamhet guidas du till en närmare kontakt med dig själv. Söker du annan typ av konsultation än ovan nämnda, vänligen hör av dig. Du är välkommen!

Priser

Konsultation spirituell/andlig vägledning med tarot 
470 SEK (50 min)

OBS! FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD KONSULTATION NEDAN!

Energihälsa och stresshantering
990 SEK (1,5h + uppföljning 30 min). 
Hitta mening och flow med Ikigai - hälsorådgivning
590 SEK (1h)

Reiki healing
590 SEK (1h)
Paketerbjudande 20% rabatt Reikibehandling + Energihälsa och stresshantering
1250 SEK, (2,5h + uppföljning per telefon). Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen av huset, med egen ingång. Alla konsultation kan även ges på distans via Zoom, Teams eller telefon.

  • Angela är medlem i  Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?