* Andas med qi och släpp oro och ångest * Verktyg för stresshantering * 12-veckors kurs i Energibalans * Finn lugnet med Ikigai * Medial vägledning

Andas med Qi och släpp oro och ångest

FRISKVÅRD |Att andas rätt och vara närvarande i sin kropp är A och O för att må bra. Spänningar i kroppen som beror på oro, stess eller ångest skapar ofta en ytlig andning som leder till fysiska och psykiska låsningar. Under denna avslappnande konsultation lär du dig att djupandas med the medicin Buddha tekniken och andas in Qi / livskraften. Du andas ut oro och stress och kommer i djupare kontakt med kroppen. Denna konsultation kan till exempel hjälpa dig som "lever uppe i huvudet" och lätt fastnar i orostankar. Du kan prata om det som tynger dig och skapar oro, och får med dig nya verktyg för att öka din känsla av harmoni och välbefinnande. 1h.

Stresskola: Energibalans och stresshantering

FRISKVÅRD | Tänk att få komma hem från en arbetsdag utan att vara helt slutkörd, att kunna hushålla med sin energi och till och med skapa ett överflöd av den. Konsultationen är ett koncentrat och best of av onlinekursen Energibalans, som identifierar vad som saknas hos klienten för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland, men när stressen tilltar i en negativ spiral kan det behövas hjälp för att bryta. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Konsultationen tar 1,5h och ger ett batteri av verktyg för stresshantering och energipåfyllnad. En uppföljning om 30 min per videolänk/telefon ingår. 

Vill du istället gå 12-veckors kursen? Läs mer.

Stresskola: Finn flow och harmoni med Ikigai

FRISKVÅRD | "Ikigai" kallas den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta flow, glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta sin optimala jobbsysselsättning, förändra livspusslet och/eller utveckla den andliga kontakten. Under en timmes coachande samtal är fokus på Ikigai/livsmening och hur intentionen gör verklighet av drömmar.

Medial vägledning

Står du inför ett vägskäl i livet? Sitter du fast och vill få ett helhetsperspektiv på hur du kan gå vidare? Denna vägledning är en kombination av tarot och intuitiv läsning av energier med stärkande budskap från både den undre och övre energidimensionen (kraftdjur, änglar & guider). Läs mer.

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en uppskattad rådgivare och lärare. Du är välkommen!

Priser

FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD KONSULTATION 
Andas med Qi / livskraften 
790 SEK
Energibalans och stresshantering 
1290 SEK 
Ikigai 
790 SEK  

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen av huset, med egen ingång. Alla konsultation kan även ges på distans via Zoom, Teams eller telefon.

  • Angela är medlem i Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?