Stresskola med omtanke

I Reikibehandlingarna ingår en samtalsstund, men för att få fler verktyg att hantera tankar och känslor med så finns möjlighet till separat konsultation. Samtal med inriktning mot stresshantering erbjuds även för klienter som inte deltar i Reikibehandling. Se exempel nedan. För dig som önskar konsultation i kombination med egenstudier så erbjuds distanskursen Energibalans.

Stresskola: Energibalans och stresshantering

FRISKVÅRD | Tänk att få komma hem från en arbetsdag utan att vara helt slutkörd, att kunna hushålla med sin energi och till och med skapa ett överflöd av den. Alla kan lära sig att sluta stressa. Konsultationen är ett koncentrat och best of av onlinekursen Energibalans, som identifierar vad som saknas hos klienten för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland, men när stressen tilltar i en negativ spiral kan det behövas hjälp för att bryta. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Konsultationen tar 1,5h och ger ett batteri av verktyg för stresshantering och energipåfyllnad. En uppföljning om 30 min per videolänk/telefon ingår. 

Stresskola: Finn lugnet med Ikigai

FRISKVÅRD | "Ikigai" kallas den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta flow, glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta sin optimala jobbsysselsättning, förändra livspusslet och/eller utveckla den andliga kontakten. Under en timmes coachande samtal är fokus på Ikigai/livsmening och hur intentionen gör verklighet av drömmar.

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon ger trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut. De flesta som vänder sig till en alternativ terapeut har sökt hjälp inom konventionell vård. Angela använder sig av sin extra känslighet för andras energi till att hitta roten till problemen. Hennes träffsäkra blick för människors mående och vägskäl har gjort henne till en uppskattad rådgivare och lärare. Söker du annan typ av konsultation än ovan nämnda, vänligen hör av dig. Du är välkommen!

Priser

FRISKVÅRDSBERÄTTIGAD KONSULTATION 
Energihälsa och stresshantering 
1290 SEK efter kl 16 och helg
Må bra med Ikigai 
790 SEK efter kl 16 och helg
Distanskurs Energibalans 
2900 SEK (12 kursbrev + 1h konsultation)

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen av huset, med egen ingång. Alla konsultation kan även ges på distans via Zoom, Teams eller telefon.

  • Angela är medlem i Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?