Konsultation med Omtanke

Energihälsa och stresshantering

Är du redo att ta tag i din energihälsa? Lära dig att hushålla med din energi och till och med skapa ett överflöd av den? Under denna konsultation hittar vi de pusselbitar som saknas för en stark och flödande energi. Alla befinner vi oss i mer eller mindre stressfyllda situationer i livet ibland. Utmaningen är att hitta sina egen väg från stress, till energihälsa. Du kommer att få nya insikter om var dina energidränage finns och hur du rustar dig inför olika situationer. Konsultationen tar 1,5 h och innebär ett samtal om din livssituation. Du får med dig enkla verktyg - life hacks - som är anpassade för dig för att hantera stress i vardagen och fylla på energi. En uppföljning per telefon ingår, med stöttning och möjlighet att ventilera ytterligare funderingar.

Stresshantering klassas som avdragsgill friskvård för arbetsgivare. Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdbidrag kan du använda det. Erbjudande: Boka Reiki kombination med denna konsultation och få 20% rabatt. Även Reiki är avdragsgill friskvård.

Hoppa av ekorrhjulet - Finn din Ikigai

Att hoppa av "ekorrhjulet" och sluta stressa kan betyda väldigt många olika saker, både på det yttre och inre planet.  Vad skulle det betyda för dig? Ikigai brukar kallas den japanska hemligheten bakom ett långt och hälsosamt liv.  Ön Okinawa i Japan har nämligen ett ovanligt stort antal medborgare över 100 år gamla. Antropologer har visat att det dels beror på sunda mat- och motionsvanor, men också på en särskild form av livsvisdom som kallas Ikigai. Det kan översättas till "Din anledning att finnas". Varför går du upp på morgonen? Vad är din mening och mål i livet? Målet är att hitta glädje och självuppfyllelse i vardagen. Det kan innebära att hitta din optimala jobbsysselsättning, men kan även innebära ett annat slags livspussel. Under en timmes coachande samtal lär du dig mer om Ikigai och hur du hittar din. 

Vägledning inför beslut

Står du inför ett viktigt beslut eller vägskäl i livet? Söker du ett tryggt bollblank som hjälper dig att plocka fram dina egna svar och lita på din egen intuition? Rådgivning med coachande frågor, till exempel för dig som vill få vägledning kring dina handlingsalternativ, sortera i känslorna och/eller få en djupare förståelse för dig själv.  

Varför välja GBG Reiki?

Angela har lång erfarenhet av att möta människor med både enklare bekymmer och svårare problematik. Hon kan erbjuda en trygg och professionell konsultation utifrån sin bakgrund som både beteendevetare och reikiterapeut. Hennes träffsäkra blick för människors utvecklingspotential har gjort henne till en mycket uppskattad terapeut och lärare. Med varsam hand lotsas du igenom eventuella orostankar och inre blockeringar. Du får nycklar som frigör ditt eget klokskap.

Priser

Friskvårdsberättigade:
Energihälsa och stresshantering
990 SEK (1,5h + uppföljning per telefon). 
Reikibehandling 
590 SEK (1h)
Paketerbjudande 20% rabatt Reikibehandling + Energihälsa och stresshantering
1250 SEK, (2,5h + uppföljning per telefon). Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Finn din Ikigai - hälsorådgivning
590 SEK (1h)

Ej friskvårdsberättigad:
Övrig konsultation
Vägledning inför beslut, 500 SEK/h

Mottagning

Välkommen till GBG Reikis healingstudio i hjärtat av Hisingen, Krabbeliderna. En plats för inre balans och yttre kraft. Studion är belägen i bottenvåningen i Angelas hus, med egen ingång.

  • Angela är medlem i Förenade Reikiförbundet och lyder under sekretess.
  • Ansluten till ActiWay och epassi Min friskvård.
  • Ansvars- och behandlingsförsäkring hos Gefvert.
  • Kan du inte besöka studion utan har andra önskemål? Maila din förfrågan.

There is freedom waiting for you.
On the breezes of the sky. And you ask: 
"What if I fall?"

Oh, but my darling, 
What if you fly?