Kurser | Föreläsningar | Workshops i Energibalans

Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Investera i din verksamhet genom att ge dina medarbetare ett stresståligt mindset och nycklar till work-life-balance.

Stress är en oundviklig del av arbetslivet. Många saknar de verktyg som behövs för att skapa balans både på arbetet och utanför arbetstid. Skolor och universitet lär idag inte ut självledarskap, det vill säga förmågan att skapa sunda gränser som skapar en win-win för både arbetsgivare och medarbetare.

Vi erbjuder stresshanteringsverktyg tillsammans med övningar för återhämtning, prioriteringsmodeller och självkännedom som stärker livsbalansen. Österländsk visdom om meditation och energibalans kombineras med de senaste forkningsrönen inom KBT/mental styrka och fokus.


Berätta om era behov för att få en skräddarsydd offert.
 
Angela är specialiserad inom stresshantering och är både akademiskt utbildad beteendevetare och energiterapeut enligt den uråldriga Japanska metoden Reiki. Hon beskrivs som en fantastisk lärare med sitt träffsäkra öga för människors behov och möjligheter. Hennes föredrag tillför en spännande dimension av österländsk visdom och livskunskap, samtidigt som det ger nycklar till bättre prestationer på arbetet - här och nu. Angela har en bakgrund inom förändringsledning i både ideell organisation och näringsliv och stöttat chefer och medarbetare att handskas med press och stress.

Underbart med ny energi in i arbetsgruppen. Har satt igång många nya tankar. Det här kommer vi att dra stark nytta av framöver :-)

Deltagare, workshop

Tack för en mycket intressant presentation. Utmärkta bilder och bra tal som kompletterade. Kändes engagerade!

Deltagare, online föreläsning 

Den här synen på energi och hur man kan öka sin energi är helt nytt för mig. Har verkligen gett en del tankeställare. Glad och trevlig föreläsare också.

Deltagare, föreläsing