Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb

Investera i dina medarbetare genom att ge dem nycklar till worklife-balance.

Stress är en oundviklig del av arbetslivet. Många saknar de verktyg som behövs för att skapa balans både på arbetet och utanför arbetstid. Yrkesskolor och universitet lär inte ut självledarskap, det vill säga förmågan att sätta rätt gränser som skapar en win-win för både arbetsgivare och medarbetare.

GBG Reiki erbjuder stresshanteringsverktyg tillsammans med övningar för återhämtning, prioriteringar och självkännedom som stärker livsbalansen. Österländsk visdom om meditation och energibalans kombineras med de senaste forkningsrönen inom KBT/mental styrka och fokus.

Välj mellan:
  • föredrag
  • workshop
  • kurs 

    Eller berätta om era behov för att få ett skräddarsytt förslag. 
Angela är specialiserad inom stresshantering och är både akademiskt utbildad beteendevetare och reikiterapeut enligt den uråldriga, Japanska, Usui-skolan. Hon beskrivs som en fantastisk terapeut och lärare med sitt träffsäkra öga för människors behov och möjligheter. Hennes föredrag tillför en spännande dimension av österländsk visdom och livskunskap, samtidigt som det ger nycklar till bättre prestationer på arbetet - här och nu. Angela har en bakgrund inom förändringsledning i både ideell organisation och näringsliv och stöttat chefer och medarbetare att handskas med stress.