Sagt om


Katrin Lundström, leg. sjuksköterska, akupunktör, massör i Skövde, Usui reikielev

"Angela, redan när jag läste om din Reiki kurs första gången så hände något i min kropp. Det känns som att detta har öppnat upp för en kraft som jag redan hade på nåt sätt. Jag upplever att det är med enkla medel detta har hänt - symbolen, intentionen, koncentrationen och stark vilja att vilja befria.  Jag är nog på rätt plats i livet. Jag får mycket värme och tacksamhet speciellt av dem som äntligen blir ångestfria️ efter många år av lidande. Jag är förundrad att JAG får verktygen att fungera. Några exempel: En kvinna med svår smärta vid beröring likt fibromyalgi. Efter en kort stund kunde jag massera henne normalt på ryggen! Magiskt. Hon fick direkt ett inre lugn som också hjälper till. En annan kvinna med smärtor och oro gav jag Reiki på magen. Ihop med akupunkturen har hennes IBS stabiliserats till viss del. Snabbare resultat upplever jag verkligen! Det syns i behandlings index på Bokadirekt! Jag är övertygad om att det är Reikin. Ytterligare en annan kvinna kände sig mycket bättre med mildare känslor redan efter 3 behandlingar. Det vanliga är annars 8-14 behandlingar vid ångest och grubblerier och stress. Detta känns så fint och meningsfullt. Tusen tack."


Susanne Persdotter, konstnär och egenföretagare i Örbäcken, Kundalini reikielev:

Själva initieringen var väldigt mjuk men hade en kraftfull effekt. Det innebar en tydlig aktivering av mitt rotchkra som har resulterat i att jag hanterat ilska, börjat sätta mer gränser, med mera. En inre utveckling som även gjort att det blivit lättare att släppa taget om egot och skingra tankarna. Att kunna välja att vara mer i nuet, mer medveten.

Elisabet Ström, reikiklient:

Efter behandlingarna känner jag mig helt rofylld och fylld av positivitet. Känslan under tiden är fullständig trygghet, att inget dåligt kan hända. När jag går där ifrån är jag  "laddad" av god energi och effekten sitter i flera dagar. Jag kan verkligen rekommendera Angela till alla som önskar sig denna avslappning!

Anonym, reikiklient:

Detta (behandlingen) var något av det mest fantastiska jag varit med om. Kändes som om jag var i fullkomlig stillhet.  Väldigt hamoniskt behandlingsrum.

Elisabeth Olsson, kursdeltagare Energibalans:

Tusen tack för alla bra verktyg och insikter detta fört med sig!  Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner mig på rätt köl igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. 

Anonym, konsultation:

Du kan se bakom hörn! Är otroligt skicklig på att förklara enkelt så att man förstår vad som är viktigt. Det kan vara jobbigt att höra vad som måste ändras, men så bra. Jag är innerligt tacksam. 

Amani Malaeb, klient och reikielev:

Jag är så tacksam till universum att våra vägar har korsats. Reiki är en av de viktigaste och givande saker som hänt mig i mitt hela liv. Du är alltid så välkomnande och svarar på frågorna med nöje/ glädje. Stort tack till dig!

John Wright, konsultation;

Tack Angela! Du har fantastisk intuition och förmåga att förmedla det du förnimmer så att vi ser vår väg framåt. Jag kan varmt rekommendera dig till alla som vill uppnå harmoni och balans och erövra en större självinsikt!

Anonym, reikiklient:

Tack finaste ängel Angela, du är verkligen en ängel! Efter fem behandlingar har jag äntligen sovit en hel natt för första gången på 12 år.

Malin Svensson,
reikiklient:

Behandlingen lämnade mig med en behaglig känsla av avslappning. Gav mig en stund att reflektera inåt och se klarare på mina vardagliga problem. Väl investerad och välbehövlig tid för bara mig.
Anonym, reikiklient:

Fick nackspärr natten lördag till söndag och reikibehandling på söndag kväll. Nackspärr som brukar ta 10-14 dagar att läka ut försvann nu på ett dygn!  Sov jättegott på söndagnatten, utan smärta.

Sirus Mokhtari,
reikiklient:

Tusen tack! Det var jätte skönt och avslappnande metod för mig som varit där för första gången. Det hjälpte mig väldigt bra på olika sätt och viss och jag är mycket nöjd. Rekommenderas alla.

Sara Johansson,
klient och reikielev:
Du är fantastisk och jobbar väldigt bra. En kanon-lärare! Jag uppskattar särskilt det visuella kursmaterialet, det passar mitt sätt att lära. Jättetydligt!
Anonym, konsultation:

Världen behöver fler kvinnor som du! Tack för att du fanns där för mig när jag behövde dig som mest.
Katrin Lundström,
konsultation:

Jag fick en fin taroläsning på distans. Den kändes genuin och den stärkte mig! Jag vill varmt rekommendera Angela.

Susanne Persdotter,
reikiklient:

Stort tack, jätteskönt. Det var välbehövligt! Jag var helt uttömd på energi men efter den rofyllda behandlingen så blev jag helt klart påfylld och kände mig piggare.

Läs också om Sophias Reiki case.

loading...