Sagt om Angelas GBG Reiki

Tack Angela! Du har fantastisk intuition och förmåga att förmedla det du förnimmer så att vi ser vår väg framåt. Jag kan varmt rekommendera dig till alla som vill uppnå harmoni och balans och erövra en större självinsikt!

John Wright, 
Konsultation
 

Tusen tack för alla bra verktyg och insikter detta fört med sig!  Du har gett mig många verktyg att arbeta med och jag känner mig på rätt köl igen. Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. 

Elisabeth Olsson, Kursdeltagare Livsbalans
 

Du kan se bakom hörn! Är otroligt skicklig på att förklara enkelt så att man förstår vad som är viktigt. Det kan vara jobbigt att höra vad som måste ändras, men så bra. Jag är innerligt tacksam. 

Anonym,
Konsultation

Tack finaste ängel Angela, du är verkligen en ängel! Efter fem behandlingar har jag äntligen sovit en hel natt för första gången på 12 år.

Anonym, Reikiklient

Stort tack, jätteskönt. Det var välbehövligt! Jag var helt uttömd på energi men efter den rofyllda behandlingen så blev jag helt klart påfylld och kände mig piggare.

Susanne Persdotter,
Reikiklient

Behandlingen lämnade mig med en behaglig känsla av avslappning. Gav mig en stund att reflektera inåt och se klarare på mina vardagliga problem. Väl investerad och välbehövlig tid för bara mig.

Malin Svensson,
Reikiklient
Du är fantastisk och jobbar väldigt bra. En kanon-lärare! Jag uppskattar särskilt det visuella kursmaterialet, det passar mitt sätt att lära. Jättetydligt!

Sara Johansson,
Reikiklient och reikielev
Världen behöver fler kvinnor som du! Tack för att du fanns där för mig när jag behövde dig som mest.

Anonym,
Konsultation

Tusen tack! Det var jätte skönt och avslappnande metod för mig som varit där för första gången. Det hjälpte mig väldigt bra på olika sätt och viss och jag är mycket nöjd. Rekommenderas alla.

Sirus Mokhtari,
Reikiklient

loading...

Önskar du fler eller utförligare referenser? Hör av dig till gbgreiki@gmail.com.